Consells per reservar terrenys

Durant el primer trimestre del curs hi ha moltes entitats que segueixen utilitzant terrenys d’acampada per les sortides de cap de setmana i d’altres que ja comencen a pensar amb els campaments de Setmana Santa i Estiu.

Sigui quin sigui el motiu per buscar terreny, us deixem uns consells per fer la reserva a través de la xarxa de Campaments i Més.

El primer pas és triar el terreny d’acampada

A través de la pàgina web podreu veure tots els terrenys i consultar-ne les disponibilitats actualitzades al moment.

Per més informació de com fer cerca de terrenys no us perdeu l’article "Com reservar un terreny d’acampada i no morir en l’intent!"

Arriba el moment de fer la reserva!

Primer de tot heu de tenir en compte que les peticions s’han de fer amb 10 dies d’antel·lació; això afecta sobretot a les estades de cap de setmana que moltes vegades es programen amb poc temps.

Per reservar qualsevol terreny cal crear un usuari a la pàgina web si encara no el teniu o sinó iniciar sessió directament. Ho podreu fer a través dels botons que trobareu a la part superior dreta de la pàgina.

En el moment de crear l’usuari, si no trobeu la vostra entitat en el llistat n’haureu de crear una de nova. Les dades que necessitareu per fer-ho són les fiscals i la federació a la qual formeu part. Un cop heu creat l’entitat   podeu finalitzar l’activació de l’usuari.

Ara ja ho teniu tot a punt, per tant, és el moment d’omplir el formulari de reserva. Haureu de seleccionar el terreny escollit i indicar les dades de la vostra estada.

Una de les coses que us demanarà serà si voleu compartir el terreny. Fer-ho va més enllà de cobrir les places mínimes del terreny, també és una forma de permetre que més grups puguin gaudir de la natura durant els seus campaments. En aquest article trobareu més motius per compartir: "De campaments, compartim!"

Un cop hagueu omplert el formulari haureu d’esperar uns dies fins que us donem resposta des de Campaments i Més. Recordeu que només es pot fer una petició per les mateixes dates i el mateix grup, per tant, només es tramitarà la primera petició que arribi.

L’últim pas per confirmar

Finalment haureu de fer l’ingrés de la bestreta per confirmar definitivament la reserva; teniu un termini de 10 dies per anar a visitar el terreny i fer el pagament.

Preparar els campaments

Ara ja sí! Podeu començar a preparar els vostres campaments. Recordeu que a la fitxa de cada terreny hi trobareu informació útil tant per les excursions i les activitats, com per temes més logístics.

 

I, com sempre, si necessiteu ajuda, si teniu dubtes o si simplement voleu un cop de mà, contacteu amb nosaltres, estem aquí per ajudar-vos!

Terreny d'acampada Riugréixer