Com reservar un terreny d'acampada i no morir en l'intent!

Quan iniciem el procés de cerca de terrenys per als campaments de vegades no sabem per on començar o com gestionar tota la informació que hi ha a la xarxa. A continuació us facilitem alguns consells a l'hora de triar el vostre terreny d'acampada:

No ens adormim! És important començar a preparar els campaments amb antelació, així podrem escollir entre més varietat de terrenys d'acampada.

Comencem a fer feina! Primer de tot cal decidir en quines dates farem els campaments i quantes persones serem. Dos requisits bàsics per començar a cercar terrenys.

Què busquem? Per poder decidir-nos per un terreny cal que definim bé quines instal·lacions necessitem segons les característiques del nostre grup. També hem de saber quina zona ens interessa: Catalunya o fora? Platja o muntanya?

Seguim amb la cerca! Amb tots aquests ítems fem una cerca i destaquem els terrenys que més ens agraden. A partir d'aquí és important acabar de decidir-nos anant a visitar els terrenys i parlant amb les persones propietàries per resoldre tots els dubtes.

Ja ho tenim! Amb tota la informació ja estem a punt per prendre una decisió i fer la reserva definitiva del terreny d'acampada.

I les activitats? A la fitxa de cada terreny trobarem un seguit de recursos que ens poden ser molt útils per a poder preparar uns campaments inoblidables!


Bons campaments i que la natura no ens noti!!

 

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya posa a l'abast de totes les entitats de lleure Campaments i Més, una central de reserves de terrenys d'acampada que facilita la cerca d'espais segons la necessitats de cada grup i a més proporciona recursos i informació per poder preparar uns bons campaments. Si necessiteu ajuda no dubteu en contactar -hi!

 www.campaments.cat / info@campaments.cat / 93 590 27 00

Per més informació sobre la normativa d'acampada podeu consultar la publicació Anem Preparats.