Recursos i cims emblemàtics per celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes

Avui, dia 11 de desembre, es celebra el Dia Internacional de les Muntanyes i des de Campaments i Més juntament amb Minyons Escoltes i Guies de Catalunya volem reivindicar aquesta jornada més que mai. 

La muntanya és un espai on els escoltes i les guies desenvolupem amb plenitud i profunditat els nostres ideals i projectes, un espai on connectem amb el nostre jo més interior, un sender de creixement personal que al final ens porta a esdevenir persones més compromeses amb el nostre entorn i amb la gent que ens envolta. Tenim doncs, molt a celebrar.

Aprofitant que enguany l'Eix del Curs de Minyons Escoltes i Guies està dedicat a l'excursionisme i la muntanya, volem recordar-vos que teniu a la vostra disposició l'espai web reFENT CAMÍ en el qual trobareu recursos i informació de tot tipus relacionada amb el món de la muntanya i les excursions.

Us recomanem que feu una ullada al mapa interactiu dels 100 cims emblemàtics de Catalunya que ha elaborat l'Institut Cartogràfic de Catalunya. El mapa dóna informació detallada de cada cim: la serralada a la que pertany, la cota en la que es troba, el municipi i la comarca, la latitud i la longitud i una fitxa completa.

Durant les properes setmanes s'aniran afegint més recursos dins del web www.escoltesiguies.cat , us n'anirem informant!

Trucaires d'excursió a la muntanya.
AEiG Sant Ferran