Camí de Fauna Casa Macià de Roní

Us presentem el Camí de Fauna de Casa Macià. Es tracta d'un itinerari que trobareu al voltant del terreny d'acampada Casa Macià ubicat al poble de Roní, Pallars Sobirà. Us permetrà conèixer la fauna de la zona tot fent una agradable excursió.

Aquesta xarxa de camins està formada per tres itineraris, tots són familiars i de nivell fàcil però de diferent durada:

  • El camí de la petjada: És el camí més curt i també el més fàcil. Idoni per a nens i nenes que comencen a caminar i a convertir-se en joves muntanyers i muntanyeres. És planer i amb molta interpretació. És linial d’anada i tornada i s’arriba en 4x4 o taxi des de la casa rural. Finalitza en el mirador d’En Miquel i en l’àrea d’esbarjo preparada per escoltar i visualitzar diferents tipus d’ocells i fauna salvatge.
  • El camí de la ploma: És el camí de mitja durada, circular i que inclou també el camí de la petjada. Recorre la finca per dins del bosc i amb magnífiques vistes dels prats i de la borda familiar.
  • El camí del cau: És el camí de més durada, igualment familiar i fàcil. A més a més de recórrer la finca, visita l’extraordinari barranc de la Masia que amaga una vegetació frondosa espectacular que no us podeu perdre.

Trobareu més informació sobre el Camí de Fauna en aquesta pàgina web: www.camidefaunacasamacia.cat

 

A més a més, podreu utilitzar el punt d'observació de fauna que aquest estiu ha construït el grup AEiG Salvador Espriu a través del projecte Fem Servei als Campaments.