Articles

Aviso: Las publicaciones están solo disponibles en catalán.

Ja s’acosten els campaments i és moment d’acabar de planificar tots els detalls per viure una aventura inoblidable!

En aquest article us fem un recull d’informacions que us poden ser útils abans i durant els campaments. Clicant en els diferents enllaços podreu aprofundir en cada temàtica.

31/01/2020 - Publicaciones

Actualment es parla molt de l’estat dels nostres ecosistemes i sobretot del de oceans i mars. El gran augment del consum de plàstics en el nostre dia a dia està afectant directament a l’entorn natural, els animals i a la salut humana. No només els residus de grans volums són un problema sinó que hi ha altres contaminants que no veiem però que tenen un gran impacte.

La participació infantil sempre ha sigut un dels eixos principals en l’educació en el lleure i un aspecte clau durant els campaments però, què és i què hem de tenir en compte?

05/12/2019 - Publicaciones

Què és el canvi climàtic?

El canvi climàtic és el nom utilitzat per a referir-se a la variació global del clima de la Terra. Durant la seva història, el nostre planeta ha sofert nombrosos canvis climàtics, però tots ells a causa de fenòmens naturals.

28/10/2019 - Publicaciones

Durant el primer trimestre del curs hi ha moltes entitats que segueixen utilitzant terrenys d’acampada per les sortides de cap de setmana i d’altres que ja comencen a pensar amb els campaments de Setmana Santa i Estiu.

Sigui quin sigui el motiu per buscar terreny, us deixem uns consells per fer la reserva a través de la xarxa de Campaments i Més.

El primer pas és triar el terreny d’acampada

A través de la pàgina web podreu veure tots els terrenys i consultar-ne les disponibilitats actualitzades al moment.

La tendència de l’acampada ens porta a preferir els terrenys que disposin de vàters que funcionin amb aigua. Aquesta és una elecció que fa cada grup però no ens hem d‘oblidar que si escollim aquest sistema cal pensar igualment la gestió que farem d’aquesta instal·lació. Amb gestió no ens referim només a la neteja i en controlar si s’acaba el paper higiènic, també haurem de pensar què farem amb els altres residus que es generen en un vàter. Els més comuns serien les compreses i els tampons però, que passa amb les tovalloletes humides?

12/08/2019 - Publicaciones

Comencem un nou curs i la majoria ja esteu preparant la sortida d’inci de curs.

Per donar-vos un cop de mà us deixem un recull dels 10 terrenys més sol·licitats per les trobades d’agrupament:

29/07/2019 - Publicaciones

Quan estem de campaments també hem de conviure amb la fauna que ens envolta però de vegades aquests animalets poden ser una mica molestos. Els insectes, com les paparres, poden fer-nos males passades però si sabem prevenir-los i actuar en cas de picada no cal preocupar-nos.

Páginas