Recull de premsa

Aviso: Las publicaciones están solo disponibles en catalán.

L’Agrupament Escolta Argila de València va fer servei de tasques de manteniment al Camí dels bons Homes el passat mes d'agost. També van col·laborar amb el Parc Natural Cadí-Moixeró fent recollida de deixalles i enquestes a visitants i excursionistes de al zona del Pedarforca.

Sis nous terrenys a l’Alt Camp i el Berguedà se sumen a la xarxa de Campaments i Més, disponibles per a campaments de Setmana Santa, estiu o caps de setmana. 

Pàgina web xarxanet.org, febrer 2014

01/02/2014 - Prensa

Quan es valora que els nens vagin d'acampada, no hi ha discussió. Tant psicòlegs, com pares, com gerents i monitors d'agrupacions excursionistes coincideixen que és una activitat summament beneficiosa per als infants. I, per ells, ni l'edat ni la procedència del nen suposen un problema: qualsevol nen amb més de cinc anys pot participar en una acampada a l'aire lliure i gaudir d'una activitat que implica estar en contacte directe amb la natura, amb canalla d'edat similar i adquirint valors com la companyonia, el respecte als altres o la resolució de problemes.

La revista Estris és una de les principals publicacions periòdiques de Catalunya entorn el món del lleure educatiu i l'acció social.

En aquest s'expliquen tres expericències destacades d'acampades de diferents grups d'entitats d'educació en el lleure, i a més s'aporten les referències de tres guies que constitueixen recursos útils per a anar de campaments.

Revista Estris, 2013

Notícia de l'octubre de 2012 de la pàgina web del Parc Natural de l'Alt Pirineu explicant la participació de més de 350 voluntaris aquell estiu en tasques de col·laboració amb el Parc.

Tal i com es diu a l'article, una part van ser els grups d'entitats d'educació en el lleure acampats als terrenys de la nostra xarxa, que van fer la col·laboració a travès del projecte "Fem servei als campaments!"

 

Notícia apareguda al l'edició d'estiu-tardor del butlletí "El Parc informa" del Parc Natural de l'Alt Pirineu, ressaltant l'èxit en la participació del voluntariat en la gestió del Parc, amb la participació, entre d'altres, de grups d'entitats d'educació en el lleure acampats als nostres terrenys, a través del projecte "Fem servei als campaments!".

 

Notícia publicada al web del Parc Natural de l'Alt Pirineu el juliol del 2012, explicant els serveis que tenien previst fer diversos grups acampats als notres terrenys, en col·labnoració amb el Parc. La col·laboració es va fer en el marc del projecte "Fem servei als campaments!".

Les tasques que realitzaran es centraran en la millora d’hàbitats de riu i el manteniment de senders

Notícia apareguda a la pàgina web del Consell Comarcal del Pallars Sobirà al juliol de 2012 explicant que 100 participants faran servei en col·laboració amb el Parc Natural de l'alt Pirineu, en el marc del projecte "Fem servei als campaments!"

 

Notícia al web del CC (juliol 2012)

Páginas