A Campaments i Més estem d'aniversari!

Aquest any Campaments i Més celebra el 10è aniversari, i per a celebrar-ho tenim preparades moltes novetats que segur que seran del vostre interès.

Com molts ja sabeu, Campaments i Més pretén ser més que una central de reserves de terrenys d'acampada, de manera que l'atenció personalitzada, les propostes de realitzar serveis ambientals durant els vostres campaments, l'ambientalització dels terrenys o les activitats educatives que proposem en alguns dels terrenys fan de nosaltres un referent en l'acampada a Catalunya.

Novetats:

  • Publicació: 10 anys acampant amb tu. Us presentem un document que recull l'experiència viscuda durant aquests 10 anys del servei. Hi trobareu el relat de la nostra evolució, la descripció de les principals actuacions en matèria mediambiental i una petita mostra de l'impacte mediàtic que hem tingut. També trobareu les veus de les persones protagonistes d'aquesta història, com propietaris de terrenys, caps i altres responsables d'entitats d'educació en el lleure usuàries del servei, administracions amb qui treballem conjuntament i la primera coordinadora del servei. Cliqueu aquí per accedir a la publicació.
  • La nova pàgina web de Campaments i Més: A banda de ser una pàgina amb un disseny molt més atractiu que el que teníem fins ara, aquesta ha estat dissenyada per fer el procés de reserva més àgil, tant per als usuaris com per a nosaltres com a gestors. Així mateix, aquesta nova plataforma ens permet poder oferir-vos una major quantitat i qualitat de la informació, ja sigui en unes fitxes de cada terreny molt més completes i organitzades o bé en diferents apartats que contenen recursos educatius o pretenen resoldre molts dels dubtes que poden sorgir entorn el món de l'acampada a Catalunya.
  • Presència a les xarxes socials: Campaments i Més ha obert perfil a Facebook i Twitter. Esperem que aquestes dues eines ens ajudin a poder estar més propers a tots vosaltres i que siguin un nou mitjà de comunicació més ràpid i eficient. Així què, ja ens segueixes??